Realització multicàmera d’actes i conferències

Des d’Inmatge Vídeo oferim també la possibilitat d’encarregar-nos de manera integral de l’enregistrament i l’edició multicàmera de diferents actes, conferències o jornades que s’imparteixin.

La Fundació Jaume Casademont confia en nosaltres per l’enregistrament i la realització de la Butaca Jaume Casademont, un marc de debat que té com a objectiu l’intercanvi d’idees entre personalitats destacades en diferents disciplines del coneixament. Com a exemple aquest vídeo al voltant de la conferència que va fer el Doctor Ignacio Morgado a l’auditori de la Mercé:

 També la UdG ens encarrega la realització multicàmera de diferents ponències o debats que realitza, com la Ponència Inaugural que l’exdirector general de la UNESCO, Federico Mayor Zaragoza, va oferir a la primera Jornada de la Càtedra de Responsabilitat Social Universitària.

O el vídeo resum de les jornades de la Lliga de Debat de Secundària organitzada per la Xarxa Vives d’Universitats a les instal·lacions de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona: