Vídeos Corporatius: Roca Grup Carni + Concentrol Chemical Solutions + Real State Promotions in Girona

En tots 3 casos la direcció creativa dels audiovisuals ha anat a càrrec de GdG, Gabinet Disseny Gràfic, que és qui ens ha encarregat el vídeo i qui n’ha realitzat l’ story board, la direcció creativa i el grafisme:

Fragment del vídeo corporatiu per l’empresa Roca 1927 Grup Carni de Banyoles. El vídeo estava pensat per una reproducció automàtica a l’estand de la Fira Alimentaria 2014, així com per la incorporació a la pàgina web del grup. Per la realització del vídeo es varen utilitzar drons per la gravació d’imatges aèries.

I un altre exemple d’un vídeo corporatiu per a empresa, en aquest cas un fragment del vídeo que vam realitzar per a l’empresa química Concentrol, Chemical Solutions, també pensat per l’exposició en fires internacionals i per la presència a la web de l’empresa.

Adjuntem també un fragment del vídeo realitzat per la promoció de la venda d’stock immobiliari a les comarques gironines, pensat per ser difòs en els stands de fires immobiliàries internacionals.

Per l’el·laboració d’aquest vídeo ens vam servir d’imatges cedides pel Patronat de Turisme de la Costa Brava, així com de TvGirona i l’Ajuntament de Girona.